top of page
2024 Drutens Festival achtergrond.jpg
Logo-Drutens-Festival.png

Drutens Festival is een jaarlijks terugkerend muziek evenement op het marktplein in Druten.
Het evenement beleeft op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2024 haar tweeëndertigste editie.

Outsiders.png

Op vrijdag 7 juni 20:30 - 02:00 uur.

22:00 uur OUTSIDERS.

Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de welbekende Nederlandse harddance scene.

DJ MIKE

De rest van de avond zal all-round Dj Mike

de avond op zijn kop zetten.

Boer-Harm.png

Op zaterdag 8 juni 20:30 - 02:00 uur.

BOER HARM.

De boeren rapper bekend als Boer Harm. Geboren en getogen op het platteland in het midden oosten van ons land, bracht Boer Harm zijn dagen door tussen de weilanden en de koeien. Maar zijn liefde voor muziek kende geen grenzen. Met een ontembare passie voor rapmuziek en een unieke kijk op het leven op het platteland, begon hij zijn eigen pad te banen in de muziekwereld.

WE WANT MORE.

We Want More levert een energieke show en spreekt een breed publiek aan. De bekende zes-koppige band zorgt met een altijd up-to-date repertoire, een professionele verzorging van licht en geluid voor een muziekfeest van jewelste!

In We Want More spelen de allerbeste muzikanten die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan (Wolter Kroes, VanVelzen, Maan, Krystl, Nick & Simon, etc.) en regelmatig te zien zijn op TV (RTL Late Night, Toppers in Concert, We Want More, De beste zangers van NL).

We Want More, de top van NL!

Met het veelzijdige repertoire, dat onder andere bestaat uit heel veel hits van nu, dance-classics, pop, rock en dance hits van bekende NL artiesten kan de band op alle situaties (letterlijk) inspringen.

DJ MIKE
Naast bovenstaande optredens van live band We Want More en Boer Harm, draait Dj Mike tussendoor de beste hits op het Drutense muziekplein.

 

De Tent
In de afgelopen eenendertig jaar is het evenement veranderd van een openluchtpodium naar een open tentfeest. Omdat het tijdens de afgelopen 13 edities geregend heeft, stappen we dit jaar over naar een geheel gesloten tent. Het dak zal geheel gesloten zijn, maar de lange zijkant van de tent is helemaal open.


Het gezellige Drutense evenement is vanaf 2013 in handen van een Drutense organisator, Wees Events.

Leeftijd: 14+
(tot 16 jaar alleen toegang in bijzijn van 1 volwassene)


Locatie: Marktplein, Druten


Entree voorverkoop via www.ticketassist.nl
 

we-want-more.png
bottom of page